таксита от летище Хийтроу

таксита от летище Хийтроу

Така че, ако вашето пътуване за удоволствие защо не създадете коя спирка които малко разширени и опознаването на града преди отново да излезете.

, Ако вие желаете да пътувате в стил, плюс ще предпочитат да резервирате частен трансфер от летището за гости, купувачи или за себе си или да изискват среща плюс поздрави услуга, след това има редица частни трансфер плюс лимузината компании да избирате на летището или в непосредствените му околности. Ако откриете който сте се оставили едно нещо в самолета, тогава се свържете с авиокомпанията или собственост изгубени, но ако вашият багаж не flip-up на Въртележката плюс е бил загубен в транзит, тогава вие ще трябва да контакт на земята обработка агенти от вашата авиокомпания.

Ние се надяваме да се създаде малко по-лесно, като обяснява няколко бързи правила за получаване на лицензирани таксиметрови една готова преди вас които позволяват вкъщи. Всички таксита по време на Обединеното кралство трябва да бъдат лицензирани от местните власти и така направи драйвери, това е за вашата безопасност и сигурност. Когато правите резервация, тя изглежда най-значимите да се споразумеят по цена и да го потвърди чрез електронна поща, ако е възможно.

На първата Пол Смит летище магазин по време на света е в Heathrow. Този магазин продава дънки.

Ако имате Имаш ли време да убие преди отпътуване или между полети на Хийтроу, отпуснете се и пир в брилянтен чете на местоположението на вашето решение в или близо до вашия терминал. Ако пътувате през терминал 1 в Heathrow, седнете в калай гъска кръчма да продължиш по време на изгледа.

таксита от летище Хийтроу