Автобуси под наем Лондон

По-долу информация е превод за ваше удобство от компютър, от програма на 6 October 2012

някои от улиците и добре познати магазини за покупка са Оксфорд пътя, Камдън улица, Harrods и индустриални улица. Някои кръчми имат престой музика, като модерни джаз в главата на бика в Барнс, и Скален орел в Marylebone е централен Лондон пиано кръчма с носталгични singalongs, няколко instances седмица. Домашна отглеждани художници и някои от най-добрите художници от много различни международни местоположения са представени точно тук, така че глава на британската капитал и бъдат вдъхновени от портрети, френски картини, модерен изкуство и почти всички други парчета между. Може би най-ефектни места определено е Националната галерия, който стои в северния аспект на Площад Трафалгар. Itchy главен оперативен директор парк е мястото, мястото опит, катерене Carfax towered да получи птиците око изглед на градовете Невероятният и достоен архитектура. Това е поради една сред много-големите европейски градове, Лондон иска да изпълните изобилие. Спа прекъсвания, Лондон предоставят outing да поглезете себе си, въпреки всичко почивка е всичко за това вещите си ли да направите и вероятно не е момиче на планетата, който не искал да почувства и да изглежда добре и покрития могат да въплъщават масажи, сред и други видове кожа обработка, тялото отстранява сравними със стерилизиране, или кал бани, маникюр и pedicuresи разбира се Спас оферта вода отстраняване на райони с гореща вани, корита и плувни басейни, дори сауна може да е в картите на.

Туристи трябва да се стремят храните върху Ledbury, която се взема предвид третият най-добър ресторант в света. Добре тук можете да просто го промените. Кой споменати музеи не може да бъде забавно? Музеят предоставя колекция от над 300 000 елементи, напомняща Стивънсън ракета, Puffing били, основната реактивни двигатели и др. Това е мястото, може да избирате от много най-добрите и най-евтините близо до от предприятието. Лондон е мястото да отиде в случай, че ви се craving да видите сред стария свят чар. Сега нещата са се променили. Като пребиваващи в столицата, се пропуска една партида. Те са на изображението на Лондон от години. -По силата на предлагане на опростено и евтини пътуване, ние броят на новите маршрути да обжалва пред перспективите в Есекс и Лондон търсене за удобна ново ниво на отпътуване за много от горния европейски дестинации. От ляво е побратимявания, чай продавачите след 1700s. Разходите за такива хотели, са sky-high.

Автобус В Лондон, отдаване под наем автобус Лондон, В Лондон наем, микробус В Англия наемането, дружествата треньор В Лондон