Londres de lloguer d\’autobusos

La informació a continuació va ser traduïda per a la seva conveniència per un programa d\’ordinador en 15 d\’agost de 2012.

De 1235 fins a octubre de 1835 va acollir un Zoo d\’animals salvatges de la Torre de Londres. Aquests van ser en la seva majoria grans felins i óssos, els animals s\’han quedat camells allà fins i tot, estruços, elefants, reposa, mussols, voltors, micos, rinoceronts i eagles. Enric III continua la tradició de la cria d\’animals a la Torre. de nou, l\’ocasió del matrimoni de la seva germana Isabella amb l\’emperador Frederic II de seu lleons germà-tres va rebre un regal. Els tres gats que. A Henry III novament expandida Tower hi havia sobreviscut, però no per molt de temps. 1252 va acollir la Torre d\’un color de pelatge més clar de bear, aquesta vegada un regal del rei noruec per Henry III. El successor de Henry III. traduir la tradició de l\’agricultura continuat a la Torre. Part tradicional de la casa de feres van ser lleons.

London companyia d\’autobusos, barat Bus empresa London, Londres Bus Company, companyia d\’autobusos A Londres, companyia, companyia d\’autobusos Londres Londres autobusos