ταξί αεροδρόμιο Heathrow

ταξί αεροδρόμιο Heathrow

Έτσι, εάν σας ταξιδεύετε για ευχαρίστηση γιατί δεν δημιουργήσετε ποια σταση που λίγο μια εκτεταμένη και να εξερευνήσετε την πόλη πριν από τη ρύθμιση και πάλι.

Αν σας επιθυμούν να ταξιδέψουν με στυλ, συν θα προτιμούν να βιβλίο μια ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο για επισκέπτες, σακούλες για αγορές ή για τον εαυτό σας ή να απαιτούν μια πληρούν συν σας χαιρετάει υπηρεσία, τότε υπάρχουν πολλές ιδιωτική μεταφορά συν limo εταιρείες για να επιλέξετε από τον αερολιμένα ή σε άμεση τα περίχωρα. Εάν ανακαλύψετε που έχεις αφήσατε ένα πράγμα από το αεροπλάνο, τότε επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία ή απωλεσθέντων αντικειμένων, αλλά αν σας αποσκευές δεν αναστροφή επάνω στη του μύλου συν έχει χαθεί κατά τη μεταφορά, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε το πράκτορες χειρισμός εδάφους συρρικνώθηκε από την αεροπορική σας εταιρεία.

Ελπίζουμε να δημιουργήσετε λίγο πιο εύκολη από εξηγεί αρκετά γρήγορη κανόνες σχετικά με την απόκτηση μια άδεια ταξί pre-arranged πριν από σας που επιτρέπει Αρχική σελίδα. Όλα τα ταξί κατά την ανάγκη του Ηνωμένου Βασιλείου να λάβει άδεια από την τοπική αρχή και έτσι να κάνει τα προγράμματα οδήγησης, αυτό είναι για σας και την ασφάλεια. Όταν κάνετε κράτηση φαίνεται πιο σημαντικό να συμφωνούν μια τιμή και έχει επιβεβαιωθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εάν είναι δυνατόν.Κατάστημα

το πρώτο Paul Smith αερολιμένα κατά τη διάρκεια του κόσμου είναι στο Heathrow. Αυτό το κατάστημα πωλεί τζιν.

Εάν έχουν έχεις έχεις καιρό να σκοτώσει πριν από την αναχώρηση ή μεταξύ των πτήσεων στο Heathrow, Χαλαρώστε και εντυπωσιαστείτε σε μια λαμπρή η ανάγνωση στη θέση σας μέσα ή κοντά στο τερματικό σας απόφασης. Αν ταξιδεύετε thru Terminal 1 στο Heathrow, κάθονται σε η Pub χήνα ΤΙΝ να πάει κατά τη διάρκεια της προβολής.

ταξί αεροδρόμιο Heathrow