Λονδίνο ενοικίαση λεωφορείου

Για τη διευκόλυνσή σας από έναν υπολογιστή πρόγραμμα για 6 October 2012

κάποιους από τους δρόμους και τα καταστήματα που είναι γνωστό για την αγορά είναι Οξφόρδη Road, Camden Street, Χάροντς και βιομηχανικά Street, μεταφράστηκε τις παρακάτω πληροφορίες. Ορισμένες pubs έχουν διαμονής μουσικής, όπως σύγχρονης Τζαζ στην κεφαλή της Bull το στο Barnes, και ο Χρυσαετός σε Marylebone είναι μια κεντρική Λονδίνο πιάνο μπαρ με νοσταλγική singalongs μερικές περιπτώσεις μια εβδομάδα. Αρχική καλλιέργεια καλλιτεχνών και μερικές από τις καλύτερες ζωγράφοι από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες διεθνούς εκπροσωπούνται εδώ, τόσο επικεφαλής στο βρετανικό κεφάλαιο και να εμπνέονται από πορτρέτα, ιμπρεσιονίστρια ζωγραφικής, μοντέρνα τέχνη και σχεδόν όλα τα κομμάτια που άλλος μεταξύ. Κατά πάσα πιθανότητα η πλέον θεαματική τόπους είναι σίγουρα η Εθνική Πινακοθήκη, που βρίσκεται στη βόρεια διάσταση του Trafalgar Square. Itchy Coo Πάρκο είναι ο τόπος που η προσπάθεια τόπο αναρρίχηση το Carfax towered για προβολή μάτι πτηνών της αρχιτεκτονικής θεαματική και άξια πόλεις. Αυτό οφείλεται σε ένα μεταξύ το μεγαλύτερο πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, Λονδίνο θέλει να εκτελείτε πολλά. SpA διαλείμματα Λονδίνο παρέχουν εκδρομή να στάξει τον εαυτό σας, παρά ταύτα διακοπές είναι όλα σχετικά με το θέμα τα υπάρχοντά σας αρέσει να κάνουμε, και πιθανώς δεν υπάρχει ένα κορίτσι του πλανήτη που δεν ήθελε να αισθάνονται και την εμφάνισή της, και δαπέδων μπορούν να ενσωματώνουν μασάζ, facials και άλλες επεξεργασίες δέρματος, οργανισμός να επανορθώσει συγκρίσιμο με αναδιπλώνει ή λάσπη λουτρά, manicures, και pedicures, και φυσικά ιαματικές πηγές προσφοράς νερού επανόρθωση περιοχές με ζεστό τυμπάνου και πισίνες, ακόμη και ένα σάουνα ενδέχεται να είναι σχετικά με τις κάρτες.

Οι τουρίστες πρέπει να επιδιώξει την τροφίμων σχετικά με το Ledbury που λαμβάνεται υπόψη τρίτη καλύτερη εστιατόριο εντός του κόσμου. Και εδώ απλώς αλλάζετε για να. Ποιος αναφέρεται μουσεία, δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικό; Το μουσείο παρέχει μια συλλογή πάνω από 300.000 στοιχείων, που θυμίζει του Stephenson πυραύλων, φύσημα Μπίλλυ, κύρια μηχανή jet, κ.λπ. Αυτό είναι το μέρος που μπορείτε να επιλέξετε από την πολύ καλύτερη και φθηνότερη κοντά στο ίδρυμα. Λονδίνο είναι ο τόπος για να μεταβείτε σε περίπτωση σας επιθυμούν διακαώς να δείτε μεταξύ το παλαιό κόσμο γοητεία. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αν παραμείνει στο πλαίσιο του κεφαλαίου, χάνεται πολύ. Αυτές έχουν την εικόνα του Λονδίνου για χρόνια. -Των προσφέρουν απλή και ανέξοδη ταξίδι, υπολογίζουμε στις νέες γραμμές να απευθύνω έκκληση να προοπτικές στο Essex και στο Λονδίνο ψάχνει για ένα εύχρηστο νέο επίπεδο αναχώρησης για πολλές επάνω ευρωπαϊκούς προορισμούς. Αριστερά είναι αδελφοποιήσεων, τσάι πωλητές από τον 1700s. Το κόστος του εν λόγω Ξενοδοχεία είναι sky-high.

Λεωφορείων στο Λονδίνο, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ London Bus, στο Λονδίνο μίσθωση, μινιμπάς στην Αγγλία εκμίσθωση, εταιρείες πούλμαν στο Λονδίνο