Vuokra-väylä

London Sightseeing Guides

, vaikka viime vuosisatojen maatalouden oli vielä monta askelista, niiden on oltava Britannian talouden rakenteen ja ole perusteltua maan luonne. Maanosassa oli aina lähellä saari-Britannia Kaakkois-Louisvillessä. Tässä annettujen lähtöisin Manner – roomalaiset, saksit, normannit – jalat conquerors. Myös Amerikan löytämisen ja merenkulun tietoja suotuisa Beettisten saaren outsides kehittämiseen voinut olla enemmän animoitu, eli vanha kulttuuria.

London sijaitsee temperate-vyöhykkeellä. Kesät ovat lämpimiä mutta harvoin kuumana, vaikka talvet on viileä, mutta lämpötila putoaa harvoin reilusti alle. Lämpimin kuukauden on heinäkuuta kanssa 16.3 Celsius-astetta keskimäärin, January on kylmintä 3.9 astetta Celsiusta on keskimäärin. Korkein lämpötila kirjataan koskaan London oli 37.9 Celsius-astetta, mitattuna lämmön wave aikana 2003rd suuri katettu alue säilyttää lämmön luominen mikroilmasto. Joskus se on kaupungin enintään viisi astetta lämpimämpi kuin ympäröivä vaaka.

Keskimääräinen vuotuinen lämpötila on 9,7 Celsius-astetta ja 611 millimetrit Keskimääräinen sademäärä. Kuukauden aikana lokakuuta, marraskuuta, joulukuuta ovat keskimäärin 57 millimetrit useimmat sademäärä ja vähiten helmikuussa keskimäärin 36 millimetrit.

Palkata Bus, London Bus palkata, palkata Bus London palkata linja London, palkata London linja

tämän artiklan käännetty Englannin – meidän apologies virheitä käännös