Bus bérleti London

Az alábbi információk egy számítógépes Program által a felhasználók kényelme érdekében volt lefordítva, a 2012. augusztus 15..

Származó 1235, amíg október 1835 elhelyezésére a Tower of London a vadon élő állatok menazséria. Ezek többnyire nagy macskák és a medvék, az állatok voltak tartott ott még Tevék, bölények, elefánt, hiénák, baglyok, kedveloi, majmok, Orrszarvúfélék és sasok. A torony az állattenyésztési hagyomány goes-ra Henry III. vissza, ő húga Isabella császár II. Frigyes saját testvére három oroszlánok, egy ajándék kapott a házasságkötés alkalmával. A három macskák amit. Újonnan kibővített Tower voltak állat túlélte Henry III, de nem részére vágyódik. 1252 adatbázisnak a Medve világosabb szőrzet színe, tower ebben az időben a Henry III a norvég király az ajándék. Henry III utódja. a toronyban folyamatos gazdálkodási hagyomány lefordítva. A menazséria hagyományos részét oroszlánok voltak.

Busztársaság London, olcsó vállalat London, London Bus busztársaság, busztársaság Londonban, londoni autóbusz társaság, vállalat London buszok