Buszkölcsönzés

Útmutatók, London

a szív, a London Underground tömegközlekedés, a legrégebbi földalatti a világon, amelynek az első szakaszában a 1863-ban nyitja meg. A metró évente közel egy milliárd utas használják. A belváros, és a legtöbb külvárosában északra a Thames nyílik meg. A város déli főként kézbesítik, sűrű, elővárosi vasúti vonalak.

a meghajtó Docklands Light Railway helyiérdekű vasút a város keleti Docklands korábbi kikötő területe megnyílik, és jelentős mértékben hozzájárult a település ezen része regenerálása. Southern district Croydon Tramlink-os villamos közlekedik.

Néhány kivételtől eltekintve át elővárosi és intercity express vonatok, nem a város, de a forgalom 14 fő train stations, amelyek körül a várost. Az Euro-Star vonatok csatlakozó London, Párizs és Brüsszel Euro-alagút.

Végzik, a városközpontban rides túlnyomó tömegközlekedés, a város külső részeinek forgalom uralja az autó. A belső ring road around the city center, a A406 (North Circular Road) és A205 (South Circular) az elővárosok és yards körül számos radiális és elfoglalt artériás utak együtt teljes térségébe. Autópályák csak kivételes esetekben a belvárosi vezet. Chartered busz, London bérelt busz, autóbusz-London bérelt London bérelt busz, bérelt busz, London

e cikk fordítás angolról – mi a fordítási hibákat Elnézést