Bérleti díj-busz

London-városnézés vezeti a

, bár az elmúlt évszázadok gazdálkodás még mindig sok kudarcok, kell lenniük Nagy-Britannia a gazdasági struktúra, és nem az az ország, indokolt a természetben. A kontinens mindig közel volt, hogy a sziget Királyság délkeletre, a nehéz. Itt, hogy fogadják el a gyõztesek jön a szárazföldről – rómaiak, szászok, normannok – láb először. Is a Amerika felfedezése és a tengeri arról, hogy a kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a sziget outsides lehetett volna több animált, annak érdekében, hogy a régi kultúra mondani.

London a klímája alpesi zónában található. Meleg nyarak, de ritkán a meleg, míg a tél hideg, de ritkán csökken a hőmérséklet a fagypont alatti hõmérsékleten. A legmelegebb hónap a július, Celsius-fokban 16,3 átlagosan, január átlagosan a leghidegebb, 3.9 Celsius-fokban. A legmagasabb hőmérséklet valaha is jegyzőkönyvbe London 37,9 Celsius-fokban, során meg kell mérni a heat wave 2003rd a nagy fedett terület megtartja a hő, a temperált mikroklíma jellemző létrehozása. Néha a városban legfeljebb öt fokkal melegebb, mint a környező táj.

Az éves átlaghőmérséklet pedig Celsius-fokban 9,7 611 mm évi átlagos csapadékmennyiség kielégíti. A hónap október, November, December a 57 mm átlagos legtöbb csapadék és a legkevesebb február-átlagosan 36 mm.

Szabad busz, szabad buszok London London Bus bérlése, szabad Bus London, London szabad buszok

e cikk lefordított angolról – mi a fordítási hibákat Elnézést