Heathrow Aeroportul taxiuri

Heathrow Aeroportul taxiuri

Deci, dacă vă călătoresc de plăcere ce nu crea care escală care un pic o extinsă şi exploraţi oraşul înainte de a porni din nou.

Dacă doriţi să călătoriţi în stil, plus ar prefera sa rezervati un transfer privat de la aeroport oaspeţilor, cumpărători sau pentru tine sau necesita o îndeplinească plus salut serviciu, atunci există o varietate de privat de transfer plus limuzina companiilor pentru a alege de la aeroport sau în a împrejurimilor sale imediate. Daca descoperi tu luat left un lucru pe avionul, apoi contactaţi compania aeriană sau pierdut de proprietate, dar dacă bagajul nu flip-pe carousel plus a fost pierdut în tranzit, atunci va trebuie contactati agenti de handling teren de compania dumneavoastră aeriană.

Sperăm pentru a crea care un pic mai uşor prin a explica normele rapid mai multe despre obţinerea un taxi licenţiate pre-arranged înainte de a vă permite acasă. Toate taxiurile în timpul Marea Britanie este nevoie pentru a fi autorizate de autoritatea locală şi aşa fac drivere, pentru siguranţă şi securitate. Când a face o rezervare se pare cea mai importantă la un preţ de acord şi -au confirmat prin e-mail dacă este posibil.

Prima Paul Smith Aeroportul magazin în timpul din lume este Heathrow. Acest magazin vinde blugi.

Dacă tu ai luat luat ceva timp pentru a ucide înainte de plecare sau între zboruri la Heathrow, relaxaţi-vă şi delectaţi-vă un genial citit la locaţia dumneavoastră decizie în interiorul sau în apropierea terminalului dumneavoastră. Dacă sunteţi calatorind prin intermediul terminalului 1 la Heathrow, sta la staniu gâscă Pub pentru a merge în vedere.

Heathrow Aeroportul taxiuri