Chirie autobuz

Vizitare a obiectivelor turistice Londra ghiduri

deşi ultimii secole de agricultura a fost încă multe obstacole, acestea trebuie să fie în structura economică a Marii Britanii şi nu în natura țara justificată. Continentul era întotdeauna aproape de Sud-est a Regatului insula ca o grea. Aici am adoptat cuceritorii provin pe continent – romani, saxonii, normanzii – picioare mai întâi. De asemenea, ca cu descoperirea Americii şi dezvoltarea maritime despre exterioare ale insulei datorită locaţiei sale favorabile ar putea au făcut mai multe animat, să spun cultura vechi.

Londra este situat în zona temperată. Verile sunt calde, dar rareori fierbinte, în timp ce iernile sunt cool, dar temperatura scade foarte rar sub punctul de îngheţ. Mai caldă lună este iulie cu 16.3 grade Celsius în medie, ianuarie este mai reci la 3.9 grade Celsius în medie. Cea mai mare temperatură înregistrată vreodată în Londra a fost 37.9 grade Celsius, măsurată în timpul valului de căldură 2003rd suprafaţa acoperită mare păstrează căldură, creând un microclimat. Uneori este în oraș până la cinci grade mai cald decât peisajul din jur.

Temperatura medie anuală este 9.7 grade Celsius şi precipitatiile anuale medii de 611 milimetri. În luni octombrie, noiembrie şi decembrie sunt cele mai multe precipitații cu o medie de 57 milimetri și fewest în februarie cu o medie de 36 de milimetri.

Angaja autobuz, Londra autobuz angaja, angaja autobuz Londra, angaja autobuze London, London angaja autobuze

acest articol a fost tradus din limba engleză-scuzele noastre pentru orice erori în traducerea