Heathrow airport taksiji

Heathrow airport taksiji

Torej, če vaše potovanje za užitek zakaj ne ustvarite kateri postankom kateri malo a razširjene in raziskovanje mesta, preden spet pobot.

, Če želijo potovati v slogu, plus bi raje knjige zasebni prevoz od letališča, za goste, kupci ali sami ali zahteva za izpolnitev plus pozdravljam storitev, potem obstajajo različne zasebne prenos plus limuzini podjetja, da izbirate na letališču ali v njegovi neposredni okolici. Če ste odkrili ste dobil pustili eno stvar na letala, nato obrnite letalske ali izgubljeno lastnino, vendar če vaše prtljage ne flip na vrtiljaku plus je bil izgubljen v tranzitu, potem se bom morate obrniti tleh ravnanje zastopnika, sklenjena z vašega letalskega prevoznika.

Upamo, da ustvarite malo lažje z razlago več hitro pravil o pridobivanju licenco taksi pooblastitev pred vam dovoljujejo domov. Vsi taksiji med Velika Britanija potrebo, da pridobijo licenco lokalnega organa in tako storiti voznik, to je za vašo varnost in varnost. Ob rezervaciji izgleda najbolj pomembno da dogovorita za ceno in so potrjena po e-pošti, če je mogoče.

Prvi Paul Smith letališča trgovina v svetu je v Heathrow. Ta trgovina trgovati kavbojke.

, Če si dobil dobil nekaj časa da ubiti, pred odhodom ali med leti na Heathrow, se sprostite in uživali v briljantno preberite na lokaciji vašo odločitev znotraj ali blizu terminala. Če potujete skozi Terminal 1 na Heathrow, sedel na kositra gos Pub iti med pogled.

Heathrow airport taksiji