Buss hyra

Stödlinjer i London

hjärtat av Londons tunnelbana kollektivtrafik, den äldsta tunnelbana i världen, vars första avsnittet öppnas 1863. Tunnelbanan används årligen av nästan en miljard passagerare. Det öppnar innerstad och de flesta förorter norr om Themsen. Söder om staden serveras huvudsakligen däremot ett tätt nätverk av förorts järnvägslinjer.

Protokollmekanismer utan drivrutiner Docklands Light Railway snabbspårvägar öppnar tidigare hamnområdet i Docklands i öster om staden och har bidragit avsevärt till förnyelse av denna del av staden. I södra distriktet av Croydon Tramlink spårvagn kör.

Med få undantag tåg passerar förorts- och intercity express inte staden, men trafiken till och från 14 stora järnvägsstationer, som distribueras runt staden. Euron stjärnan utbildar anslutande London med euron tunneln till Paris och Bryssel.

Gjort under större delen av åkattraktioner i stadens centrum med allmänna kommunikationer, trafik i de yttersta delarna av staden domineras av bilen. Den inre ringvägen runt stadens centrum, A406 (North Circular Road) och A205 (South cirkelformad) i förorterna och motorväg M25 till hela storstadsområdet kring många radiella och upptagen kranskärlens vägar tillsammans. Motorvägar leda endast i undantagsfall i innerstaden.

Chartered Bus, London Chartered Bus, chartras bussar London, London chartras bussar, chartras bussar I London

denna artikel har blivit översatt från engelska – vi ber om ursäkt för eventuella fel i översättningen